https://www.plusplus.co.rs/b.aspx?item_id=20271

Halti No Pull Headcollar

Halti No Pull Headcollar crna 2
Šifra prozivoda: HH022M
Halti No Pull Headcollar braon 2
Šifra prozivoda: HH021M
Halti No Pull Headcollar crna 1
Šifra prozivoda: HH012M
Halti No Pull Headcollar crna 0
Šifra prozivoda: HH002M
Halti No Pull Headcollar crvena 3
Šifra prozivoda: HH032M
Halti No Pull Headcollar braon 3
Šifra prozivoda: HH031M
Halti No Pull Headcollar crna 5
Šifra prozivoda: HH052M

Detalji

  • - Sifra Proizvoda: HH032M
  • - Proizvođač: Animals - Halti
  • - Barcode: 886284113403
  • - Vrsta životinje: Psi
  • - Grupa proizvoda: Ponašanje, edukacija i trening

Opis

NOVA I POBOLJŠANA HALTI TEHNOLOGIJA

Ova peta generacija Haltija ima nekoliko uzbudljivih modifikacija i novo pakovanje što je čini najboljom dostupnom ogrlicom koja ide oko njuške, koju preporučuju veterinari i stručnjaci za životinje širom sveta.

Lako je shvatiti zašto je Halti najprodavanija ogrlica širom sveta! Ako imate velikog mocnog psa ili onoga koji vuče, znacete koliko pas može biti težak u šetnji. Psi svih veličina mogu vući, što može biti opasno za njih i njihove vlasnike. Halti Headcollar je dizajnirao dr Roger Mugford da bi rešio ovaj problem. Njegov revolucionarni dizajn zasnovan je na istom principu kao i konjska ogrlica, ako vodite glavu telo ce slediti, a svi Halti no pull proizvodi imaju ovu prednju kontrolu. Halti ce vam pomoci da obučite svog psa da ne vuče i pruža maksimalnu kontrolu i za najjače. Svaki Halti dolazi u kompletu sa besplatnim sigurnosnim povocem Halti. Da biste dobili najbolju mogucu kontrolu, koristite dvostruku kopču Halti Training Lead.

NOVA AKCIJA BEZ POVLAČENJA: Inovativni novi dizajn za poboljšanje efikasnosti bez potezanja. Ogrlica Halti je jednostavna za postavljanje i laka za upotrebu i dizajnirana je da spreči pse da vuku.

NOVA 5. generacija: Dizajniran od dr. Rogera Mugforda 1979. godine, ova peta generacija Halti i dalje je najbolja dostupna ogrlica, koju preporučuju veterinari i stručnjaci za životinje širom sveta.

NOVI DIZAJN: Poboljšana stabilnost tako da ogrlica ne pada u oči pasa.

MATERIJAL: Izrađen od lagane, ali vrlo jake najlonske tkanine, Halti ogrlica dizajnirana je za udobnost sa potpunim neoprenskim oblogama na traci nosa, kako bi se sprečilo trljanje.

NOVI REFLEKTIVNI NOSAČI i naramenica za vrat za celogodišnju sigurnost hodanja.

NOVO EKOLOŠKO PRIJATELJSKO PAKOVANJE: 70% smanjenje plastične ambalaže uz novo pakovanje prilagođeno korisniku.