Pet Zona Plus

Pet Zona Plus

U cilju podrške na planu ishrane kućnih ljubimaca i o načinu izbora odgovarajuće ishrane u odnosu na uzrast, rasu i njihove posebne potrebe, P.D. PlusPlus inicirao je projekat PET ZONA PLUS.

U okviru saradnje sa Fakultetom veterine Univerziteta u Beogradu, otvorili smo veterinarsku apoteku i savetovalište o ishrani PET ZONA PLUS.

Ideja kojom smo se rukovodili tokom razvoja projekta je da obezbedimo mesto na kojem možete da saznate više, ili da razgovarate o svojim dilemama koje se odnose na ishranu, odgoj i zdravlje Vašeg kućnog ljubimca, a u skladu sa svim preporukama i u saradnji sa profesorima sa Fakulteta veterine.

Cilj projekta PET ZONA PLUS je da preraste u pokret u koji će biti uključeni svi ljubitelji životinja koji su,na neposredan ili posredan način, uključeni u brigu o kućnim ljubimcima i koji pružaju usluge vlasnicima kućnih ljubimaca na dobrobit životinja. Apoteka se nalazi u krugu klinika beogradskog Fakulteta veterine, u Bulevaru oslobođenja 18a.

Ukoliko biste radije da odgovore na svoja pitanja dobiijete mejlom, oslonite se na podršku Plus Plus tima veterinara. Njihova je misija da Vam pruže pouzdane informacije i posavetuju Vas kako da sa svojim kućnim ljubimcem uživate dugo i sa što manje briga.

Preuzmite i popunite pristupnicu iz priloga. Popunjenu pristupnicu pošaljite na mail adresu savetovalistepetzonaplus@plusplus.co.rs