https://www.plusplus.co.rs/g.aspx

Filtriranje vode

Bez obzira da li imate jednostavan slatkovodni ili veliki morski akvarijum, potrebna vam je pumpa za akvarijum. Akvarijumske pumpe pomažu u kruženju i filtriranju vode u  rezervoaru, kako bi se održao dobar kvalitet vode. Kao vlasnici ribica, ključno je da obezbedite održavanje dobrog kvaliteta čistoće vode i kvaliteta života biljaka u vašem akvarijumu. 

U Premim Pet prodavnicama, dostupne su mnoge vrste ugradnih vazdušnih i potapajućih akvarijumskih pumpi. Kada donosite odluku, uzmite u obzir tip filtracije, željenu brzinu protoka, zahteve količine vode i dodatne opreme za filtriranje ili kontrolu temperature. Kako bismo vam pomogli da utvrdite kakva vam je pumpa potrebna, specifikujte veličinu i tip akvarijuma koji imate, vodeni život koji uzgajate i vaše želje kao akvariste. Naši prodavci će vam pomoći da  pronađete optimalno rešenje. 

Pregledajte svu dodatnu opremu za akvarijum u Premium Pet-u i sigurno ćete pronaći najbolje akvarijumske pumpe i više dodataka koji će odgovarati potrebama vaših vodenih ljubimaca i biljaka.