https://www.plusplus.co.rs/g.aspx

Antos

Antos – izvrsne poslastice za pse sa visokim sadržajem proteina i jedinstvenog ukusa.
Kako izabrati prave nagradice za pse ? Po brendu, vrsti mesa ili obliku?

Poslastice za pse mogu se podeliti u četiri kategorije, pri čemu prvu čine poslastice bogatog ukusa, koje je dobro davati isključivo kao nagradice za pse, i to retko, jer su kalorične.

Drugu kategoriju čine proizvodi za žvakanje, koji su obično tvrđi i većinski životinjskog porekla. Kada su ovi proizvodi u pitanju, najbolji su oni koji nisu potpuno tvrdi, kako ne bi došlo do frakture zuba.

U treću kategoriju spadaju proizvodi za održavanje higijene zuba, a naša su preporuka svakom vlasniku. Kod ovih proizvoda potrebno je obratiti pažnju na reakcije psa, jer oni sadrže jedinjenja koja se bore protiv bakterija i mogu biti malo teži za probavu, te ako jedan proizvod za zube ne prija psu, preporučljivo je probati drugi tip.

Četvrtoj grupi proizvoda pripadaju zdrave užine i poslastice od prirodnih sastojaka. To su poslastice koje nije nužno potrebno deklarisati kao "slatkiše", jer su veoma zdrave, ali takođe nije dobro davati više komada zaredom jer su kalorijski jake i jer postoji opasnost od navikavanja na ovu poslasticu.